Orvosi tanácsadó testület

A B-EPIC számára az egyik legfontosabb dolog, hogy olyan élvonalbeli termékeket kínáljanak, amelyek valóban hatással lehetnek az emberek életére.

Ennek érdekében a tudomány élvonalában maradnak, hogy mindig a legizgalmasabb, a legjobb formulákkal készült és megbízható tanulmányokkal alátámasztott termékeket hozzanak forgalomba. Orvosi tanácsadó testületük – amely élvonalbeli orvosokból, kutatókból és formulázókból áll – segít nekünk megtalálni azokat a bizonyított, egyedi termékeket, amelyek valóban megváltoztatják a játékszabályokat.

Balamurali Ambati

Balamurali AmbatiDr. Bala Ambati 17 évesen szerezte meg orvosi diplomáját a Mount Sinai School of Medicine-ben, ezzel a világ legfiatalabb orvosának járó kitüntetést kapta. Rezidensként a Harvard Egyetemen, ösztöndíjasként a Duke Egyetemen dolgozott, és National Merit Scholar volt. Emellett sejtbiológiából doktorált, és MBA diplomát is szerzett. Dr. Ambati több felsőoktatási intézmény tanára volt, és számos rangos kitüntetést kapott. A klinikai és kutatási tevékenységben egyaránt aktív, kiváló szemsebész és nemzetközileg elismert tudós/kutató. Legjelentősebb alaptudományi kutatási eredményeit a Nature-ben publikálta, és a Science az év szignáltechnikai áttöréseként ismerte el. Emellett Dr. Ambati humanitárius munkája az egész világot bejárta.

Franco Cavaleri

Franco CavaleriFranco Cavaleri a Biologic Pharmamedical Research vezérigazgatója és vezető kutatója. Több mint harminc éves tapasztalattal rendelkezik a természetes egészségügyi termékek iparában, és több tápanyag- és gyógyszeripari szabadalom feltalálója, fejlesztője és tulajdonosa. Franco BSC diplomáját humán táplálkozás és biokémia szakon szerezte, és doktori disszertációját a British Columbia Egyetem Orvosi Karának Kísérleti Orvostudományi Programjában írta. Számos kutatási cikket publikált többek között az Alzheimer-kórról, a kurkuminról és a gyulladásos betegségekről, a ketonokról és a ketogenezisről. Ezen kívül Franco egészséggel, wellnesszel és fitnesszel foglalkozó könyvek bestseller szerzője. Kutatásait személyes gyakorlatba ültetve, egykori IFBB Mr. North America testépítő bajnok, és három sikeres természetes egészségügyi termékkel foglalkozó vállalkozást épített.

William Hennen

William HennenDr. William Hennen bioorganikus és gyógyszerkémikus, tizenhárom éve foglalkozik gyógyszertervezéssel és -fejlesztéssel, és több mint három évtizede foglalkozik táplálkozástudományi termékek fejlesztésével. Jelenleg a Cell-IQ tudományos igazgatójaként dolgozik, és széles körben ismert a “következő generációs” termékek vezető kiegészítő tudósa, aki a problémákat a kiváltó okoknál kezeli. Mivel az 1990-es évek óta vezette a transzferfaktor-termékek fejlesztését, Dr. Hennen-t a transzferfaktor-kiegészítés “atyjának” tartják. Emellett nemzetközileg elismert kutató és előadó a táplálkozásnak az egészség megőrzésében és a gyógyulásban betöltött szerepéről. Több mint 40 szabadalom és publikáció szerzője a bioorganikus, gyógyászati és táplálkozáskémia területén. Dr. Hennen bioorganikus és gyógyászati kémiából szerzett doktori fokozatot, posztdoktori szakterülete az enzimatikus és hormonális folyamatok.

Kim Min-soo

Kim Min-sooA koreai Dr. Kim Min-soo vezető szakértő, kutató és újító a természetes kvantumenergia emberi testre gyakorolt hatásainak megelőzés és terápia terén. Tekintélyes karrierje az egészségtudományok/orvoslás területén több mint három évtizedet ölel fel. Dr. Kim a Koreai Egyetem Jövő Konvergencia Technológiai Intézetének kutatóorvosaként dolgozott. Volt a Society for Microbiological Testing elnöke, az Egészségügyi és Jóléti Minisztérium egészségügyi intézményének értékelési tanácsadója, valamint a Koreai Egészségügyi és Tudományos Egyetem adjunktusa. Jelenleg Dr. Kim a TM Bio vezérigazgatója – egy biotechnológiai cég, amely innovatív termékek kutatásával, fejlesztésével és piacra vitelével foglalkozik.

Adam Saucedo

Adam SaucedoDr. Adam Saucedo elismert orvos/tudós és nemzetközi oktató/előadó a táplálkozás, az egészség, a táplálékkiegészítés és az érrendszeri betegségek területén. Orvosi diplomáját a Rochesteri Egyetem Orvosi Karán szerezte. Ezt követően tíz évig az Egyesült Államok fegyveres erőinél szolgált, ahol harci sebészként és sürgősségi osztály orvosaként teljesített szolgálatot. Dr. Saucedo figyelemre méltó eredményei közé tartozik, hogy a National Institutes of Health kutatási ösztöndíjasa és a University of Utah School of Medicine kutatója volt. Az áhított ösztöndíj kedvezményezettjeként kutatásai a gyógyszerkutatásra és az angiogenezis tanulmányozására összpontosítottak. Emellett sikeres vállalkozó és termékfejlesztő az egészségügyi és wellness-iparban.