IMMUNOCODE Transfer Factor fejlesztett verziójáról lesz szó December 8.-án 20:00-kor Dr. William Hennen feltalálótól közvetlenül.

Természetesen magyar fordítással zoom webinárium keretében.

Dr. William Hennen feltalálótól közvetlenül

👉 Dr. William Hennen bio-szerves és gyógyszerkémikus, aki tizenhárom évnyi tapasztalattal rendelkezik a gyógyszertervezés és -fejlesztés területén, valamint több mint három évtizede a táplálkozási termékek fejlesztésében. Jelenleg a Cell-IQ tudományos igazgatójaként szolgál, és széles körben ismert, mint a „next gen” termékek vezető táplálékkiegészítő tudósa, amelyek a problémákat kiváltó okokat kezelik.

Dr. Hennent, aki az 1990-es évek óta vezette a transzfer faktor termékek fejlesztését, a transzfer faktor kiegészítés „atyjának” tartják. Emellett nemzetközileg is elismert kutató és előadó a táplálkozás egészségmegőrzésben és gyógyulásban betöltött szerepével kapcsolatban. Több mint 40 szabadalom és publikáció szerzője bio-organikus, gyógyászati ​​és táplálkozási kémiával kapcsolatban.


A téli időszak közeledtével egyre többen felkészülnek, felkészítik a járműveiket is a téli körülményekre. Ilyenkor érdemes az immunrendszerünkre is kicsit több figyelmet fordítani. Az immunrendszer működéséről és annak támogatásáról lesz szó Dr. William Hennen előadásában. 👇

Meghívó a Zoom webinar.  Időpont: Dec 8, 2022 08:00 PM Budapest
Téma: IMMUNOCODE Transfefaktor élettani hatásai Dr. William Hennen webinárium Kattints a linkre a csatlakozáshoz: https://zoom.us/j/93590213713
Passcode (jelszó): immunocode

Természetesen magyar fordítással…

A termék weboldala: https://immunocode.cf