13 fő növényi összetevőt és számos vitamint tartalmaz, köztük a meglehetősen ritka K1 és B7 vitaminokat.

A kiegészítés nem tartalmaz kémiailag szintetizált összetevőket, glutént, mesterséges színezéket, ízfokozókat, GMO termékeket, kémiai tartósítószereket, stabilizátorokat, emulgeálószereket, parabéneket stb.

A táplálékkiegészítő alapja az áfonya, eper, alma, cseresznye, narancs, spenót, brokkoli, sárgarépa, paradicsom, cékla teljes értékű élelmiszer-kivonatai. A “teljes értékű élelmiszer-kivonatok” kifejezés azt jelenti, hogy nem egy vagy két hasznos összetevőt vonnak ki az eredeti zöldségből vagy gyümölcsből, hanem ezek teljes kombinációját. Sőt, valójában a kivonat szinte az összes olyan jótékony anyagot tartalmazza, amelyet az élő növény tartalmazott. Ennek érdekében olyan modern extrakciós technológiákat alkalmaznak, amelyek minimalizálják a növényi sejtek károsodását. Ennek köszönhetően a termék egészségesebbé, energikusabbá, okosabbá és boldogabbá teszi gyermekeinket!

Mikor van szüksége a gyermekének GR8 KIDS-re?

Előnyei

Hogyan kell használni

A GR8 KIDS minden korosztály számára hasznos felnőttek és gyermekek számára. Abszolút cukormentes, abszolút kalóriamentes, szuper tápanyagok nagyon kényelmes csomagolásban.