Az immunitás a szervezet komplex biológiai védelmi rendszere a vírusok és fertőzések ellen.

Hamarosan rendelhető az ImmunoCode globális készítmény az immunrendszer támogatására. A tudósok az ImmunoCode természetes étrend-kiegészítőt az immunrendszer egyensúlyának támogatására hozták létre. A B-Epic ImmunoCode étrend-kiegészítőjének elsődleges célja és rendeltetése az immunválasz szabályozása. Az elmúlt 2 évet megtapasztalva, ennek fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni.

További információ (weboldal) >>>

A B-EPIC új B-CARDIO termékét a betegségek megelőzésére és a szív- és érrendszer (szív és erek) egészségének támogatására tervezték.

Hamarosan az EU piacon a B-CARDIO ami egy természetes táplálékkiegészítő az egészséges szív- és érrendszerért. A B-CARDIO gyulladáscsökkentő és öregedésgátló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek hasznosak lehetnek az egészség megőrzésében és a különböző stresszhelyzetekből való felépülésben. A szív- és érbetegségek megelőzése jelentősen csökkenti a jövőbeni betegségek kialakulásának kockázatát, valamint a szívinfarktus és a stroke kockázatát is a jövőben. A B-CARDIO termék következetes használata kulcsfontosságú a keringési rendszer egészségére gyakorolt előnyök maximalizálásához. 45 éves kor felett kötelező az egészségben eltöltött évek számának maximalizálása érdekében!

További információ  (weboldal) >>>

A B-EPIC új B-CARDIO termékét a betegségek megelőzésére